Logo YRtime, YRcare, YRclusive, YRinterim

Vacature Spaanse Verpleegkundige regio Amsterdam 

Ben jij die enthousiaste Spaanse BIG geregistreerde Verpleegkundige en heb je al werkervaring in Nederland opgedaan? Wil je in de regio Amsterdam in een klein team aan de slag? Wij hebben de perfecte baan (fulltime) voor jou!  

 

Functieomschrijving

Voor de regio Amsterdam is onze opdrachtgever op zoek naar een Spaanse Verpleegkundige die de Nederlandse taal beheerst. Als Verpleegkundige ben je verantwoordelijk voor de zorg rondom de cliënt. Je bent verantwoordelijk voor het coördineren, plannen, uitvoeren en evalueren van de verpleegkundige zorg van cliënten voor en na hun behandeling. Je assisteert bij OK behandelingen en verricht stterilisatie werkzaamheden. Je bestelt medicatie voor cliënten, disposables en OK materialen. Ook ben je verantwoordelijk voor het beheer van het instrumentarium en het beheer en onderhoud van apparatuur. 

 

Functie-eisen  

Voor deze vacature:

  • ben je een gediplomeerd Verpleegkundige, behaald in Spanje
  • beheers je bij voorkeur de Nederlandse taal op B1 niveau
  • heb je bij voorkeur recente werkervaring als verpleegkundige in een ziekenhuis/kliniek bijvoorbeeld op een chirurgische afdeling
  • ben je op de hoogte van de ontwikkelingen binnen het verpleegkundig vakgebied en vaktechnische vaardigheden
  • je hebt de voorbehouden en risicovolle handelingen bijgehouden
  • heb je een hoog verantwoordelijkheidsgevoel
  • ben je bij voorkeur in het bezit van een rijbewijs en auto
  • ben je flexibel, enthousiast en heb je een fijne teamspirit  
  • heb je goede sociale en communicatieve vaardigheden
  • heb je bij voorkeur ervaring opgedaan bij een Nederlandse zorginstelling 

Arbeidsvoorwaarden 

Het salaris en de arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO. De vacature Verpleegkundige is beschikbaar voor 40 uur per week.

 

Over de werkgever

Deze opdrachtgever biedt  behandelingen voor cliënten door bijna heel het land. Zij hebben in bijna 10 jaar meer dan 25.000 cliënten geholpen meteen compleet pakket aan zorg en ondersteuning.  Persoonlijke aandacht en kwaliteit plaatsen zij boven snelheid. Je gaat werken in een klein hecht medisch team.

 

Informatie en solliciteren 

Ben je geinteresseerd in deze vacature? Stuur ons dan per email je CV voorzien van motivatie. Wil je eerst meer informatie over deze vacature dan kun je contact opnemen met Fleur Been.

 

Mailadres: fleur@yrtime.nl

Telefoonnummer: 06-51160063Naar nieuwsoverzicht